Udvidet frit sygehusvalg

Hvis ventetiden overstiger 30 dage, regnet fra den dato du er henvist fra en speciallæge til operation på et offentligt sygehus kan finde sted (fra henvisningsdato til operationsdato), så har du krav på at kunne få foretaget operationen på en privat klinik i stedet. Vi har indgået aftale med Danske Regioner om operationer for grå stær og efterstær som du således kan få foretaget hurtigt, professionelt og gratis hos os, i stedet for at vente mange måneder på at komme til på en øjenafdeling.

Hvis du ønsker at benytte udvidet frit sygehusvalg, skal du kontakte:

  • Enhed for Sygehusvalg (Region Hovedstaden) på tlf 3864 9900 (kl. 9-12), eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Patientvejledningen (Region Sjælland) på tlf 7015 5001
  • Du skal altså ikke vente på at komme til forundersøgelse på en øjenafdeling, men kan straks tage kontakt til ovenstående numre, så snart du har modtaget indkaldelsesbrevet fra sygehuset. Herefter vil de automatisk sende sagen videre til privatklinikken (f.eks. Øjenklinik-Amager), og vi vil få dage efter kontakte dig med tilbud om en hurtig tid til operation, ofte med en ventetid på kun få uger.

    Læs mere på:
    www.sygehusvalg.dk
    www.venteinfo.dk