Øjenlågsoperation

 

Øjenklinik-Amager anbefaler, at øjenlågskirurgi udføres af øjenlæger, der er specialister på dette område for at minimere risikoen og få de bedste resultater.

 

Øjnene skaber kommunikation mellem to mennesker, men de udtrykker også følelser og er det naturlige fokuseringspunkt i menneskets ansigt og har således markant effekt på opfattelsen af skønhed hos den enkelte. 

Desværre er øjenlågene noget af det første, der viser tegn på aldring i et ansigt.

De fleste mennesker der ældes kan opleve forbedringer gennem en øjenlågsplastik/operation. 

 

Øjenlågsoperationer kan kun udføres i offentligt regi såfremt visse funktionelle kriterier er opfyldte. Er disse kriterier ikke opfyldte betragtes øjenlågsoperationen som kosmetisk og skal betales privat. Begge typer operationer foretages i Øjenklinik-Amager.

 

 

Øjenlågsoperationer på Øjenklinik-Amager foretages af speciallæge Stig Holfort. Du kan læse mere på stigholfort.dk

Stig har stor erfaring med kosmetiske behandlinger fra arbejde på kosmetiske klinikker i Sverige samt på øjenafdelingen Rigshospitalet-Glostrup, hvor han har foretaget botox og filler behandlinger samt øjenlågsoperationer. Han har desuden betydelig erfaring fra internationale kurser og kongresser, hvor han har opereret under supervision af den amerikanske kosmetiske kirurg Dr. Malcom Paul (https://ecamedicine.com/profile/malcolmp/).

Stig er yderligere behandlingsansvarlig læge på den kosmetiske klinik Cosmetica med speciale i ansigtets æstetik https://www.cosmetica.dk/

Stig marmor