Brillefrihed

 

Hvis du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller ”presbyopi”/alderssyn, hvor du skal bruge læsebriller, kan du få foretaget operation og blive brillefri.

Hvilken operation som er rigtig for dig, vil blive vurderet ved en forundersøgelse. Det afhænger af dine øjne men også af din alder.

Hvis du er 50 år eller ældre, vil det rigtige operationsvalg ofte være en linseudskiftning. 

Ved en linseudskiftning kan man også korrigere for eventuelle bygningsfejl, og for nogle patienter er multifokale/trifokale linser det rigtige valg (dvs man kan se klart uden briller på nær, mellem og på lang afstand).

 

Er du allerede opereret for grå stær/kataract og har du et ønske om at blive fri for læsebriller? Så er det ikke for sent! 

Øjenklinik-Amager kan hjælpe med et sikkert indgreb, hvor der indføres en ekstra linse (såkaldt sulcoflex trifokal linse) foran den kunstige linse (der blev indopereret ved den oprindelige grå stær operation). Den ekstra linse fungerer nu som læse- og skærmbrille og giver dig frihed fra briller - indgrebet er meget sikkert og faktisk mindre kompliceret end den oprindelige grå stær operation.

 

Du er velkommen til at booke en gratis konsultation hos vores speciallæger for at høre nærmere.

 

 OP